Δειτε με...... Πλέγμα Λίστα

HTC: Ανακοίνωσε το Μ9+, αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας

Αν υπάρχει μια εταιρεία που να κατανοεί πραγματικά την «εμμονή» της κινεζικής αγοράς για συσκευές με μεγάλες οθόνες, αυτή είναι σίγουρα η HTC. Μετά την ανακοίνωση του πλαστικού One E9+ (με οθόνη διαγώνιου 5,5 ιντσών), η εταιρεία αποκάλυψε στο κοινό το μεταλλικό Μ9+, το οποίο, όπως μάλλον θα καταλάβατε, είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Μ9. Τα χαρακτηριστικά λίγο πολύ τα ξέραμε λόγω διαρροών πριν το event, με τα κυριότερα να είναι η νέα οθόνη διαγώνιου 5,2 ιντσών ανάλυσης Quad HD, η επαναφορά της συστοιχίας Duo Camera, η οποία απουσιάζει στο One M9 και ο νέος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η συσκευή είναι, κατά τα άλλα, όμοια με το μικρότερό του αδελφάκι.

Το M9+ είναι η πρώτη συσκευή που λειτουργεί με το νέο SoC Mediatek Helio Χ10 MT6795T, το οποίο έχει στην «καρδιά» του έναν οκταπύρηνο 64-bit επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,2 GHz. Διαθέτει 3 GB RAM, την ίδια εμπρόσθια camera με αισθητήρα UltraPixel και την ίδια κύρια camera με αισθητήρα ανάλυσης 20 Megapixel, με μια αισθητική διαφορά στο εξωτερικό «δαχτυλίδι» της, το οποίο πλέον είναι κυκλικό. Με την επιπλέον Duo Camera, οι φωτογραφίες βελτιστοποιούνται και έχετε στη διάθεσή σας 3D bokeh εφέ.

Η πιο ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, που σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε τη συσκευή και να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικές πληρωμές. Ο αισθητήρας αυτός δεν είναι πιέσιμος (ούτε λειτουργεί σαν κεντρικό κουμπί) και αξίζει να αναφερθεί ότι ο σχεδιασμός του θυμίζει αυτόν των κεντρικών κουμπιών συσκευών Samsung.

Το δημιούργημα της HTC τροφοδοτείται με μπαταρία συνολικού φορτίου 2.840 mAh, τα ηχεία είναι τεχνολογίας BoomSound, ενώ υπάρχει και πλήρης συμβατότητα με τη θήκη Dot View της εταιρείας.

Η HTC δεν μοιράστηκε μαζί μας ημερομηνίες διάθεσης ή τιμές πώλησης, όμως με νέα ανακοίνωσή της δήλωσε ότι δεν σχεδιάζει να διαθέσει το μοντέλο ούτε στη Βόρεια Αμερική, αλλά ούτε και στην Ευρώπη. Είναι απορίας άξιο, επίσης, πόσο καλά θα τα πάει η συσκευή, δεδομένου του ότι είναι η πρώτη ναυαρχίδα που λειτουργεί με ένα MediaTek SoC, ενώ από την άλλη το M9 χρησιμοποιεί το Qualcomm Snapdragon 810 SoC.

Πιστεύετε ότι είναι σωστή η τακτική της HTC να περιορίσει τη διαθεσιμότητα της ναυαρχίδας της αποκλειστικά στην κινεζική αγορά
Κοινοποιηστε Google Plus

Σχετικα με iNdroidowS

    Σχολιαστε με Blogger
    Σχολιαστε με Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω ,θα ηθελα να μην ξεχασουμε τη γλωσσα μας! Οποτε οχι Greeklish!!

/-----------------shortenurl---------------> /------------------endshortenurl---------------->