Δειτε με...... Πλέγμα Λίστα

Το Facebook φέρνει αυτόνομο του Messenger app στο διαδίκτυο

Μετά την ανακοίνωση ότι το Facebook θα κάνει το Messenger  εφαρμογή μηνυμάτων της σε μια πλατφόρμα ανάπτυξης, έχει ως γνωστώνμόνο app στα κινητά. Οπότε Επόμενο είναι η κίνηση της αυτή να είναι το  www.messenger.com.

Προηγουμένως προσβάσιμη μόνο μέσω ενός web browser μέσα στο κεντρικό site του Facebook, το νέο site παίρνει την εμφάνιση και την αίσθηση του app iOS Messenger και φέρνει στην επιφάνεια εργασίας, χρησιμοποιώντας μάζικα,ενα σημαντικό τμήμα της βάσης των χρηστών τους. Από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, το app έχει 600 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα, κρατώντας το σε στενο ανταγωνισμό με WhatsApp και μακράν μακριά από όλους τους άλλους. Όπως και το WhatsApp ξεκίνησε το Web App του νωρίτερα αυτό το χρόνο, αυτή η έκδοση φέρνει το Messenger πιο κοντά στην ισοτιμία με την υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Facebook, η εταιρεία δεν έχει σχέδια για την αφαίρεση μηνυμάτων από τον πυρήνα της τόπο, αλλά messenger.com είναι ένας τρόπος για τους χρήστες να συνομιλήσετε με τους φίλους τους στο Facebook "χωρίς άλλες ενοχλήσεις ότι το Facebook μπορεί να προσφέρει." Αυτό φαίνεται να είναι ενσωματωμένο με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Facebook Κινητά πληρωμές και χρησιμοποιώντας Messenger ως μια πλατφόρμα από μόνη της, επιτρέποντας στους προγραμματιστές πρόσβαση σε εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες του Facebook chat.

Το ίδιο το site είναι πολύ γυμνο, χωρίς διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους σήμερα με το λευκό φόντο του, μοιάζει πολύ με το iPad app.Έχει εικονίδια για να υποστηρίξει ήχους και βίντεο κλήσεις, και πολλά άλλα!

Το Messenger.com ξεκινά για τους αγγλοφωνους χρήστες σε όλο τον κόσμο σήμερα και θα λανσαριστεί σε άλλες γλώσσες κατά τις προσεχείς εβδομάδες.
Κοινοποιηστε Google Plus

Σχετικα με iNdroidowS

    Σχολιαστε με Blogger
    Σχολιαστε με Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω ,θα ηθελα να μην ξεχασουμε τη γλωσσα μας! Οποτε οχι Greeklish!!

/-----------------shortenurl---------------> /------------------endshortenurl---------------->