Δειτε με...... Πλέγμα Λίστα

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Δεν θα υπάρξει εκταμίευση χρημάτων για την Ελλάδα στο Eurogroup

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Δεν θα υπάρξει εκταμίευση χρημάτων για την Ελλάδα στο Eurogroup
«Δεν θα υπάρξει εκταμίευση δόσης για την Ελλάδα στο Eurogroup της 24ης Απριλίου» ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος του Βόλφγκαν Σόιμπλε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters.
Η εκπρόσωπος του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών χαρακτήρισε μη ρεαλιστικό, οι χώρες της ευρωζώνης να αποφασίσουν να εκταμιεύσουν χρηματοδοτική βοήθεια προς της χώρας μας, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία στα τεχνικά κλιμάκια και να καταρτιστεί μια ολοκληρωμένη λίστα μεταρρυθμίσεων.
«Αυτή τη στιγμή διαπραγματευόμαστε με την Ελλάδα. Αν υπάρξει μια λίστα μεταρρυθμίσεων, τότε το επόμενο βήμα είναι να υπάρξει συμφωνία σε επίπεδο κλιμακίων, ώστε να υπάρξουν επίσημες αλλαγές στους όρους του χρηματοδοτικού προγράμματος» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας. Όπως είπε, αυτή είναι μια περίπλοκη διαδικασία και κανένας στο Eurogroup δεν αναμένει ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 24 Απριλίου. 
Παράλληλα, έδειξε το δρόμο της νομοθέτησης των συμφωνίων, αλλά και της αξιολόγησης από τους θεσμούς, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία καταβολής της χρηματοδοτικής βοήθειας. 
«Αφού έχουμε αυτή τη Συμφωνία σε Επίπεδο Εμπειρογνωμόνων, στη συνέχεια πρέπει να έχουμε εφαρμογή. Η Ελλάδα θα πρέπει να ψηφίσει νόμους και σε κάποιο σημείο οι θεσμοί θα πραγματοποιήσουν μια αξιολόγηση της εφαρμογής και μόνο σ' αυτή τη βάση θα μπορούσε να καταβληθεί η βοήθεια. Αν κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι η βοήθεια θα μπορούσε να καταβληθεί τον Απρίλιο, πιστεύω πως αυτό είναι λάθος» τονισε χαρακτηριστικά.
Κοινοποιηστε Google Plus

Σχετικα με iNdroidowS

    Σχολιαστε με Blogger
    Σχολιαστε με Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω ,θα ηθελα να μην ξεχασουμε τη γλωσσα μας! Οποτε οχι Greeklish!!

/-----------------shortenurl---------------> /------------------endshortenurl---------------->