Δειτε με...... Πλέγμα Λίστα

WWDC 2015, το μέλλον του iOS και OS X στις 8-12 Ιουνίου

WWDC_2015
Apple ανακοίνωσε πριν λίγο ότι το ετήσιο συνέδριο για τους developers WWDC 2015 θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου, στο Moscone West του San Francisco.
Σε αυτές τις πέντε μέρες developers από ολόκληρο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για το μέλλον του iOS και OS X έχοντας πρόσβαση στα τελευταία εργαλεία και τις τεχνολογίες για τη δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών. Στο WWDC 2015 θα παρευρίσκονται πάνω από 1000 μηχανικοί της Apple, ενώ παράλληλα θα λάβουν χώρα και τα ετήσια βραβεία Apple Design Awards για να αναδειχθούν οι καλύτερες εφαρμογές σε iOS και OS X.
Παραδοσιακά, στις 8 Ιουνίου αναμένεται να δοθεί και το πολυαναμενόμενο keynote (στις 20:00 ώρα Ελλάδας) όπου θα μάθουμε περισσότερα για τις επόμενες εκδόσεις των iOS 9 και OS X ενώ παράλληλα αναμένουμε την παρουσίαση της νέας μουσικής συνδρομητικής υπηρεσίας, αλλά και μία μεγάλη αναβάθμιση στο Apple TV, παράλληλα με μία νέα Web TV-streaming υπηρεσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με παρόχους τηλεοπτικού περιεχομένου με στόχο την έναρξη συνδρομητικής υπηρεσίας TV-streaming τον προσεχή Σεπτέμβριο!
H WSJ αναφέρει πως η συνδρομητική υπηρεσία μηνιαίου κόστους μεταξύ $30-$40 θα διαθέτει αρχικά περίπου 25 κανάλια (μεταξύ των οποίων τα ABC, CBS, Disney, Fox κ.α.) και θα είναι διαθέσιμη σεiPadiPhone και Apple TV.
Το φετινό WWDC αναμένεται συναρπαστικό. Δε νομίζετε; 

Πηγη: iphonehellas
Κοινοποιηστε Google Plus

Σχετικα με iNdroidowS

    Σχολιαστε με Blogger
    Σχολιαστε με Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω ,θα ηθελα να μην ξεχασουμε τη γλωσσα μας! Οποτε οχι Greeklish!!

/-----------------shortenurl---------------> /------------------endshortenurl---------------->