Δειτε με...... Πλέγμα Λίστα

OnePlus: Και επίσημα στο One η Cyanogen OS 12 με την έκδοση Android 5.0


Κατόπιν μεγάλης χρονικής καθυστέρησης που έμοιαζε ως «αιωνιότητα», το OnePlus Οne τελικά λαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση Android Lollipop 5.0 και αυτό γίνεται μέσω του Cyanogen OS 12. Σύμφωνα με τα fora της OnePlus, η Cyanogen κατέστησε διαθέσιμο επίσημα πλέον το Cyanogen OS 12 για κάθε συσκευή OnePlus One, έτσι οι ιδιοκτήτες του εν λόγω smartphone ήδη μπορούν να χαμογελούν γιατί θα δουν, επιτέλους, την έκδοση Lollipop στις συσκευές τους.

Το αρχείο της ενημερωμένης έκδοσης δεν κυκλοφόρησε αρχικά OTA, όμως η ROM είναι διαθέσιμη προς λήψη εδώ.

H Google έχει ανακοινώσει το Android 5.0 τον περασμένο Οκτώβριο και μέχρι σήμερα η ενημερωμένη έκδοση της πλατφόρμας έχει φτάσει σε ένα μικρό ποσοστό Android συσκευών. Ενώ είχε διαδοθεί η φήμη ότι οι κατασκευαστές θα έδιναν έγκαιρα το πολυπόθητο update στην πλειοψηφία των συσκευών τους, αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς.

Στο θέμα τώρα, όσοι επιχειρήστε να ενημερώσετε την OnePlus συσκευής σας κατεβάζοντας και μετέπειτα εγκαθιστώντας το αρχείο, να είστε προσεκτικοί και να έχετε στην άκρη του μυαλού σας το ενδεχόμενο ότι ίσως κάτι να πάει στραβά. Ενημερωστε μας με ένα σχόλιό σας αν είστε ευχαριστημένοι με την καινούργια έκδοση της Cyanogen στο OnePlus One σας.
Κοινοποιηστε Google Plus

Σχετικα με iNdroidowS

    Σχολιαστε με Blogger
    Σχολιαστε με Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω ,θα ηθελα να μην ξεχασουμε τη γλωσσα μας! Οποτε οχι Greeklish!!

/-----------------shortenurl---------------> /------------------endshortenurl---------------->