Δειτε με...... Πλέγμα Λίστα

Motorola: Στα σκαριά το Moto 360 δεύτερης γενιάς; (φήμες)


ΟΙ φήμες για τον διάδοχο του πρώτου smartwatch της Motorola δίνουν και πέρνουν τον τελευταίο καιρο. Συγκεκριμένα, στα μέσα Μαρτίου στελέχη της Lenovo άφησαν να εννοηθεί ότι η Motorola εργάζεται πάνω σε ένα νέο smartwarch με κωδικό ονομασία "Smelt", δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία από μία βαλίτσα γεμάτη αξεσουάρ για ρολόγια, με την φωτογραφία να αποσύρεται λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία της. Σχετικές φήμες γύρω από αυτή την είδηση συνεχίζουν να υπάρχουν με την τελευταία να αποτελείται από μια νέα εικόνα στην οποία βλέπουμε πως θα είναι σχεδιαστικά ο πιθανόν διάδοχος του Moto 360.

Παρατηρώντας προσεκτικά την εικόνα που κυκλοφόρησε, βλέπουμε πως στο νέο smartwatch της Motorola υπάρχει μια ολοστρόγγυλη οθόνη που εμφανίζει πληροφορίες σε όλη την επιφάνειά της, άρα εξαφανίστηκε αυτό το διέθετε ένα «νεκρό» τμήμα που υπάρχει στο κάτω μέρος του Moto 360. Για το κομμάτι αυτό που χαρακτηρίστηκε ως «νεκρό», η Motorola είχε δηλώσει την εποχή κυκλοφορίας του ότι ήταν ο μόνος τρόπος ώστε να εξασφαλίσουν ένα εξαιρετικά λεπτό bezel στο ρολόι τους. Παρατηρώντας λοιπόν την συγκεκριμένη φωτογραφία, μάλλον στην επόμενη έκδοση το πρόβλημα ξεπεράστηκε και εκμεταλλεύτηκαν κάθε χιλιοστό της επιφάνειάς του. Κατασκευαστικά υποθέτουμε ότι θα κατασκευάζεται από από ανοξείδωτο χάλυβα, ακριβώς όπως το πρωτότυπο μοντέλο. 

Να θυμήσουμε ότι σύμφωνα με προηγούμενες φήμες και λοιπές εικασίες ειδικών, το δεύτερης γενιάς Moto 360 θα έρθει με οθόνη ανάλυσης 360x360, Android 5.1 και ίσως να δίνεται η επιλογή customization μέσω της ιστοσελίδας Moto Maker.
Κοινοποιηστε Google Plus

Σχετικα με iNdroidowS

    Σχολιαστε με Blogger
    Σχολιαστε με Facebook
/-----------------shortenurl---------------> /------------------endshortenurl---------------->