Δειτε με...... Πλέγμα Λίστα

LG G4: Επίσημες αποκαλύψεις για την οθόνη του

Βρισκόμαστε σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια του LG G4 και οι πληροφορίες για τη νέα ναυαρχίδα της LG αναπαράγονται με γρήγορους ρυθμούς. Νέα στοιχεία για τη συσκευή και ειδικότερα για την οθόνη της, ανακοινώθηκαν από τους ίδιους τους Κορεάτες, σύμφωνα με τους οποίους έχουμε ήδη την έναρξη εργασιών για τη μαζική παραγωγή ενός panel διαγώνιου 5,5 ιντσών με ανάλυση QHD και η εταιρεία διαβεβαίωσε ότι θα βασίζεται στην τεχνολογία IPS και θα θα χρησιμοποιηθεί στην επερχόμενη ναυαρχίδα στην κατηγορία των smartphones που θα ανακοινωθεί στα τέλη αυτού του μήνα. 

Η νέα αυτή QHD οθόνη, κατά τα λεγόμενα της LG, θα έχει ανάλυση 2560x1440 pixel και πυκνότητα pixel 538 ppi. Ακόμη, αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη οθόνη φέρει βελτιωμένη γκάμα χρωμάτων συγκριτικά με κάθε άλλο panel της κατηγορία, αποδίδοντας 20% πιο πλούσια χρώματα από τα τωρινά LCD panels. Αυτό το καταφέρνει συνδυάζοντας το μπλε LED με κόκκινα και πράσινα φωσφορίζοντα στοιχεία αντί για κίτρινα.

Επιπρόσθετα, η γνωστή κατασκευάστρια ισχυρίζεται ότι η νέα της οθόνη προσφέρει υψηλότερη αντίθεση έως και 50% σε σχέση με τα συμβατικά QHD LCD panels και επίσης είναι και φωτεινότερη κατά 30%. Όλα αυτά επιτυγχάνονται χωρίς να καταναλώνεται περισσότερη ενέργεια. Άρα, το βαθύ μαύρο θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και οι δέσμες φωτός του ήλιου δεν θα είναι εμπόδιο στο να δει κανείς κάτω από αυτές καθαρά την οθόνη της συσκευής του. Τέλος, η εταιρεία αναφέρει ότι ενσωμάτωσε μια τεχνολογία που ονομάζεται Advanced In-Cell Touch (AIT), γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερη ευαίσθητη και ανταποκρίνεται ακόμη και όταν οι εντολές δίνονται με βρεγμένα χέρια. 

Θα τα μάθουμε όλα με συνέπεια και εγκυρότητα στις 28 Απριλίου, στο event που έχουν προγραμματίσει οι υπεύθυνοι της LG. 
Κοινοποιηστε Google Plus

Σχετικα με iNdroidowS

    Σχολιαστε με Blogger
    Σχολιαστε με Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω ,θα ηθελα να μην ξεχασουμε τη γλωσσα μας! Οποτε οχι Greeklish!!

/-----------------shortenurl---------------> /------------------endshortenurl---------------->