Δειτε με...... Πλέγμα Λίστα

Huawei: Ανακοινώνει το Huawei P8 [ Live]


Το Λονδίνο επέλεξε η Huawei για να παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα, Huawei P8. Οι φήμες τον τελευταίο καιρό για τη συσκευή τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα έντονες και μένει να δούμε ποιες από αυτές θα επιβεβαιωθούν. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, και μπορείτε να την παρακολουθήσετε από το παρακάτω βίντεο, ενώ θα υπάρχει και ενημέρωση από εδώ. 

Με ένα βίντεο με επιβλητική μουσική ξεκίνησε η εκδήλωση, και μετά από λίγα λεπτά έκανε την εμφάνιση της η οικοδέσποινα της βραδιάς. Κάνει μια σύντομη αναφορά στην ιστορία της εταιρείας και καλωσορίζει χωρίς καθυστερήσεις τον CEO της εταιρείας για να παρουσιάσει κάτι "που θα κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα".

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Huawei σήμερα θα παρουσιαστεί η νέα γενιά smartphones P-series, άρα περιμένουμε και άλλες συσκευές, ενδεχομένως κάποια mini έκδοση του P8. Προς το παρόν γίνεται μια ανασκόπηση της σειράς μέχρι σήμερα. 

"Με την νέα σειρά εισάγουμε νέα επίπεδα ομορφιάς", αναφέρει και ξεκινάει ένα πρώτο βίντεο για τη συσκευή, χωρίς να κάνει την εμφάνιση της όμως. Αντίθετα επικεντρώνεται σε όμορφες στιγμές της ζωής .

Το P8 βρίσκεται πλέον στη σκηνή. Ο υπεύθυνος σχεδιασμού της συσκευής ανεβαίνει για να το παρουσιάσει: Το πρώτο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι η ποιότητα του και ο μοντέρνος σχεδιασμός του, με εξαιρετικά υλικά. Είναι full metal unibody κατασκευή. Η οθόνη του είναι 5,2 ιντσών, αλλά το μέγεθος του παραμένει μικρό έτσι ώστε να είναι βολικό στη χρήση. 

Η συσκευή θα υποστηρίζει quick charge, για γρήγορη φόρτιση, ενώ ο συμβατός φορτιστής θα συμπεριλαμβάνεται στο βασικό πακέτο προσφοράς, μαζί με ποιοτικά hands-free. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, Champagne, Titanium Grey, Prestige Gold και Carbon Black.

Επιστρέφει ο CEO στη σκηνή και συνεχίζει με την παρουσίαση της κάμερας της συσκευής. Αναφέρει ότι μια καλή κάμερα δεν αρκείται μόνο στα πολλά megapixels και εξηγεί την φιλοσοφία της εταιρείας για την κάμερα του P8. Η κάμερα του P8 θα έχει οπτικό σταθεροποιητή, ο αισθητήρας της θα είναι τεσσάρων χρωμάτων (RGBW) και ανάλυσης 13 MP, ενώ θα διαθέτει αυτόνομο Image Signal Processor, επιπέδου DSLR κάμερας. Δεν θα μπορούσε να μην γίνει σύγκριση με δείγματα φωτογραφιών από το iPhone 6 Plus, στα οποία φαίνεται να υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά. Με τον αισθητήρα που χρησιμοποιεί η Huawei, ο οποίος είναι μάλιστα ο πρώτος RGBW 13 MP, πετυχαίνει 32% μεγαλύτερη φωτεινότητα σε υψηλή αντίθεση, και 78% λιγότερο θόρυβο σε συνθήκες χαμηλής φωτεινότητας. Η κάμερα, σε αντίθεση με της ναυαρχίδες της Samsung και Apple δεν εξέχει. To P8 διαθέτει διάφορα εφέ και τρόπους λήψης φωτογραφιών και βίντεο, και τα αποτελέσματα φαίνονται αρκετά εντυπωσιακά ορισμένες φορές.

Κοινοποιηστε Google Plus

Σχετικα με iNdroidowS

    Σχολιαστε με Blogger
    Σχολιαστε με Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω ,θα ηθελα να μην ξεχασουμε τη γλωσσα μας! Οποτε οχι Greeklish!!

/-----------------shortenurl---------------> /------------------endshortenurl---------------->