Δειτε με...... Πλέγμα Λίστα

Το facebook ενσωματώνει το whatsapp

Πολλοί ήταν αυτοί που, με την εξαγορά του WhatsApp από το Facebook, θεώρησαν ότι η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων (πλέον και κλήσεων) θα ενσωματωνόταν με την εφαρμογή του κοινωνικού δικτύου. Αν και η εταιρεία του Zuckerberg είχε τότε διαψεύσει αυτές τις φήμες, νέες αναφορές δείχνουν ότι τα πράγματα μάλλον θα αλλάξουν.

Η σελίδα Geektime, λοιπόν, αναφέρει πως η έκδοση 31.0.0.7.13 του Facebook for Android έχει μια λειτουργία που επιτρέπει το διαμοιρασμό status updates μέσω του WhatsApp Messenger.

Όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή για Android γνωρίζουν πως είναι δυνατός ο διαμοιρασμός οποιουδήποτε περιεχομένου με το κουμπί της «Κοινής Χρήσης», που βρίσκεται μέσα στο app, με πολλούς τρόπους. Παρ’ όλα αυτά, η επικείμενη ενημέρωση έχει ένα καινούριο κουμπί το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά για διαμοιρασμό του περιεχομένου με την εφαρμογή του WhatsApp. Η αλλαγή δε φαίνεται σε όλους τους χρήστες, οπότε μάλλον πρόκειται για κάτι που είναι σε φάση δοκιμών ακόμη. 

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το Facebook ψάχνει τρόπους, προκειμένου να ενσωματώσει τις λειτουργίες του WhatsApp στην εφαρμογή για το κοινωνικό δίκτυο. Αυτό μπορεί και να σημαίνει προσθήκες με το «χρωματισμό» του Facebook στην εφαρμογή του WhatsApp. Θα πρέπει να περιμένουμε, όπως και να έχει, για να δούμε πώς θα πάει αυτή η ενσωμάτωση.
Κοινοποιηστε Google Plus

Σχετικα με iNdroidowS

    Σχολιαστε με Blogger
    Σχολιαστε με Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλω ,θα ηθελα να μην ξεχασουμε τη γλωσσα μας! Οποτε οχι Greeklish!!

/-----------------shortenurl---------------> /------------------endshortenurl---------------->